KULINARISK HELAFTEN PÅ RØYSLAND GAARD

Høstens Gourmetkveld

Vi inviterer til en unik kveld der kjøttet står i sentrum – tilberedt av stjernekokken Niklas Johnsen. Med erfaring som kjøkkensjef på det ærverdige Hotel Bristol i Oslo og som coach for Estlands lag i den prestisjefylte konkurransen Bocuse d’Or, leverer Niklas en kulinarisk opplevelse på aller høyeste nivå.

I dag arbeider han hos Dundrun, som vanligvis forbindes med råvarer til over 100 Michelin-restauranter verden over. Denne kvelden legger han derimot havet bak seg for å rette fokus mot det aller beste kjøttet – med samme kompromissløse kvalitet og lidenskap.

Til middagen får han selskap av sitt dedikerte team samt sommelieren Karim Bel Mekki, som vil guide dere gjennom en nøye utvalgt drikkereise med både vin og sake.

Dette blir en eksklusiv middag der kjøtt, drikke og håndverk møtes i perfekt harmoni.

Bli med oss på en reise gjennom Rogalands matkultur Lokale råvarer i toppklasse står alltid i sentrum – med eksklusive innslag av Wagyu og smaker som løfter opplevelsen til nye høyder.

Dette er kvelder for sanseopplevelser og minner.

📅 Datoer: 7. og 8. november
📍 Buevegen 1990
🥩 Kuvertpris 2500kr
🍇 Vinpakke 2000 Kr
Alkoholfritt 700kr
Transport tur-retur Stavanger 300pr pers

Det er et veldig begrenset antall plasser begge dagene
Send mail til Georg.fredrik@nyyyt.no for å reservere din plass

60% Fullbooket

KULINARISK HELAFTEN PÅ RØYSLAND GAARD

Høstens Gourmetkveld

Vi inviterer til en unik kveld der kjøttet står i sentrum – tilberedt av stjernekokken Niklas Johnsen. Med erfaring som kjøkkensjef på det ærverdige Hotel Bristol i Oslo og som coach for Estlands lag i den prestisjefylte konkurransen Bocuse d’Or, leverer Niklas en kulinarisk opplevelse på aller høyeste nivå.

I dag arbeider han hos Dundrun, som vanligvis forbindes med råvarer til over 100 Michelin-restauranter verden over. Denne kvelden legger han derimot havet bak seg for å rette fokus mot det aller beste kjøttet – med samme kompromissløse kvalitet og lidenskap.

Til middagen får han selskap av sitt dedikerte team samt sommelieren Karim Bel Mekki, som vil guide dere gjennom en nøye utvalgt drikkereise med både vin og sake.

Dette blir en eksklusiv middag der kjøtt, drikke og håndverk møtes i perfekt harmoni.

Bli med oss på en reise gjennom Rogalands matkultur Lokale råvarer i toppklasse står alltid i sentrum – med eksklusive innslag av Wagyu og smaker som løfter opplevelsen til nye høyder.

Dette er kvelder for sanseopplevelser og minner.

📅 Datoer: 7. og 8. november
📍 Buevegen 1990
🥩 Kuvertpris 2500kr
🍇 Vinpakke 2000 Kr
Alkoholfritt 700kr
Transport tur-retur Stavanger 300pr pers

Det er et veldig begrenset antall plasser begge dagene
Send mail til Georg.fredrik@nyyyt.no for å reservere din plass

60% Fullbooket

Få varsel

Send en e-post med interesse til georg.fredrik@nyyyt.no, så gir vi dere beskjed så snart neste event lanseres!