RESTAURANT PÅ RØYSLAND GAARD

Fra Gård til bord

Våre første kvelder med vårt «Gård til bord» konsept ute i kjøttbutikken vår på Røysland Gård var en suksess. Nå setter vi opp flere datoer. Vi dekker opp til langbord, og legger opp til mange hyggelige samtaler rundt bordet med god mat å drikke, og storytelling fra vår egen Georg-Fredrik!

RESTAURANT PÅ RØYSLAND GAARD

Fra gård til bord

Etter mye planlegging kan vi nå meddele at vi 11. november kjører i gang første av mange kvelder med vårt «Gård til bord» konsept ute i kjøttbutikken vår på Røysland Gård. Vi dekker opp til langbord, og legger opp til mange hyggelige samtaler rundt bordet med god mat å drikke, og storytelling fra vår egen Georg-Fredrik!

Lokal meny gir unik matopplevelse

Her får du 8 serveringer med det beste vi har å tilby av kjøtt fra Røysland Gaard, blant annet norsk Wagyu fra Kjell-Ivar. Vi har stort fokus på miljø og bærekraft, og bruker derfor kun lokale råvarer fra Rogaland i våre menyer. Det er viktig for oss med en rød tråd i alt vi gjør, og ved å bruke lokale leverandører med en stor lidenskap for produktene sine, sørger vi for kvalitet i alle ledd.

Vinpakke

Menyen komplimenteres med en fantastisk vinpakke som er satt sammen av vår egen sommelier Jonathan Lundgren som de fleste kjenner godt til fra sin tid på Tango, og som nå driver JRL Wine Consulting. Her er det ikke spart på noe, og vi lover en opplevelse du sent vil glemme!

Dato for restauranten

Kommende kvelder:

17. februar (fullbooket)
23. mars (fullbooket)

Dørene åpner 18:30.

Pris

Middag med vinpakke Kr 4.000,- pp.
Middag med alkoholfri drikkepakke Kr 2.750,- pp.
Middag Kr 2.000,- pp.

For de som velger kun middag så kan vi tilby lokalt øl, sider og mineralvann.

Transport tur/retur fra Stavanger sentrum Kr 300,- pp.

Middagen forhåndsbetales enten i vår butikk, eller på faktura.
Det er 72 timers avbestillingsfrist med gebyr på 50% ved avbestilling etter utgått frist, gebyr gjelder kun om vi ikke får inn noen på avbestilt plass.

Bestill bord hos oss

Det er begrenset med plasser, så ikke nøl med å bestille bord! Ta kontakt med eric@nyyyt.no for spørsmål eller booking av bord.