Her får du landets beste pinnasteik, med høy kvalitet på tørket og salt lammekjøtt. For den beste smaksopplevelsens skyld. Pinnasteik frå Bjerkreim er lokalprodusert festmat, produsert ut fra gode råvarer og spesialbygde produksjonslokaler. Kort sagt mat med sterk historie. Pinnasteikens venner er prioriterte i forhold til kjøp.

Hva er Pinnasteik

Pinnasteik består av bog, sider, rygg og lår av lam som er saltet, tørket og i noe grad også røkt, tilberedt i egne produksjonslokaler på Røysland Gaard. Produktet lages av kvalitetsråvarer og skal kunne spores tilbake til den enkelte produsent.

Lokal forankring

Med lokal forankring og kunnskap er visjonen å skape produkter med unik historie og den beste smaksopplevelsen. For Nyyyt er et tett samarbeid med bøndene selve nøkkelen til kvalitet. Med lokalt eierskap og sporbar produksjon i mindre skala, er vi klare til å bryte nytt land. Hver leveranse er sporbar tilbake til den enkelte bonde. Våre kunder skal ikke bare ha trygghet, men også gis kunnskap. Derfor skal du for eksempel vite om pinnasteika kommer fra heialam eller lam som har beitet på lavereliggende områder. Kvalitetsnorm for kjøttet er beskrevet her på nettet.

Kokk Halvor Hedenstad tilbereder Pinnasteik på Røysland Gaard. Snurr film

Hvit sau på Røysland Gaard. Snurr film

Pinnasteik logo Nyyyt

spesialitet-logo-til-web

Merket: Spesialitet unik smak

Spesialitet er en uavhengig merkeordning som garanterer forbrukeren unike smaksopplevelser. Produkter med dette merket er laget av de beste norske råvarene etter lokale oppskrifter. En uavhengig fagjury vurderer og godkjenner produktet.
Les mer på Spesialitet.no

Les mer om Pinnasteik og merket her

Nyyyt mottar merket unik smak

Nyyyt mottar merket Unik Smak