#ALT STARTER HOS BONDEN

Med lokal forankring og kunnskap er visjonen å skape produkter med unik historie og den beste smaksopplevelsen.

Nyyyt blei stiftet 10.november 2005 av 7 lokale gårdbrukere, hvorav 3 av de opprinnelige eiere er igjen. Georg Fredrik, Kristoffer Emil og Kjell Ivar – alle med etternavn Ueland.

Vi i Nyyyt brenner for kvalitetskjøtt. Vi håndplukker kjøtt av beste kvalitet slik at det kommer kresne kunder til gode, og ikke minst gir det merverdi til bøndene vi samarbeider med. Vi leverer til restaurant-, butikk- og privatmarked.

Nyyyt er vi også veldig glad i sjokolade og vi er stolte eiere av Sjokoladehjørna med produksjonslokale på Røysland Gaard. Her har vi smakt oss frem til 80 ulike typer håndlagede varianter. Alle biter lages for hånd og selvsagt med nydelig belgisk sjokolade.

Røysland Gaard dronefoto

Nyyyt sine lokaler

Ved Røysland Gard i Bjerkreim kommune ligger Nyyyt sine lokaler. Kort vei fra Vikeså og hovedveien E39, i storslåtte høyjærske fjell og Røyslandsvatnet med kort vei til alle våre flinke bønder så finner du oss. Her har vi eget slakteri, produksjonslokale, og egen kjøttbutikk. Butikkdisken er full av dry-aged, ribbe, pølser, pålegg, pinnasteik og andre godsaker. Her finner du også et stort utvalg egenproduserte sjokolade fra Sjokoladehjørna.

Vi lager all maten selv

Eget gårdslakteri og produksjonslokale gjør at vi har full kontroll på alt fra kvalitet til ferdiggjøring. Det gjør noe med smaken. Å lage gode produkter tar tid. Det er det verdt. Opplev våre produkter du og.

Norsk Wagyu logo, et produkt fra Nyyyt

Storfeprodukter av høyeste kvalitet

Hva er det som er så spesielt med dette kjøttet som restaurant RE-NAA i Stavanger og Truls Svendsen og Eyvind Hellstrøm fra Truls à la Hellstrøm tok med seg fra Nyyyt? Kjøttet har stor grad av utnyttelse p.g.a mørheten og kvaliteten. Vi er veldig stolte av produktene.