Forsinkelser på vår kjøttbutikk og slakteri

25. oktober, 2021

Vi hadde håpet å ha det nye slakteriet og kjøttbutikken vår klar i oktober, men på grunn av leveringsproblemer med vinduer og dører så har vi måttet utsette åpningen. Ting tar tid! Nå satser vi på at vi kan åpne vår 80m2 store kjøttbutikk siste helga i november. Her ser dere bilde av bygningen 25. oktober.

Vår nettbutikk er åpen for salg av julemat, som Pinnasteik og Fenalår, enten for levering eller hent lokalt hos Nyyyt når butikken er ferdig.

Klikk her for nettbutikk

Bilder fra 20. august under bygging

Tradisjonell ribbe

1. Gni ribba inn med salt og pepper. Sett så ribba i kjøleskapet i 1-2 døgn. 2. Lag en

Årets pinnasteik i butikk

Årets første pinnasteik er endelig i butikken og den smaker helt nyyytelig Ikke trenger man å vente helt til

Årets lokalmatprodusent 2021

For en ære! Vi har vunnet Matarena/Bergen Matfestival pris for Årets lokalmatprodusent 2021 Tusen hjertelig takk til alle våre

Tittel

Gå til toppen