Finalist i Det Norske Måltid 2022

3. oktober, 2022

Vi er SUPERSTOLTE! For 5. gang er vi i finalen i Årets kjøtt hos Det Norske Måltid!

Vi er i år finalist i Årets kjøtt med produktet TØRRMODNET T-BONE,
Et godt marmorert stykningsdel som passer både til fest, gill og kos. Aldeles nyyytelig
Dette er resultatatet av et fantastisk samarbeid med våre lokale bønder.

Finalen er torsdag 2. februar 2023.

Tradisjonell ribbe

1. Gni ribba inn med salt og pepper. Sett så ribba i kjøleskapet i 1-2 døgn. 2. Lag en

Årets pinnasteik i butikk

Årets første pinnasteik er endelig i butikken og den smaker helt nyyytelig Ikke trenger man å vente helt til

Årets lokalmatprodusent 2021

For en ære! Vi har vunnet Matarena/Bergen Matfestival pris for Årets lokalmatprodusent 2021 Tusen hjertelig takk til alle våre

Tittel

Gå til toppen