NYHET. Nå kan du bestille helt spesielle, nummererte vellagrede spekeskinker som julegave til den matinteresserte, ditt hotell eller restaurant, og så lagre den på vårt skinkehotell mens den modnes ferdig i 18 til 24 måneder.

Underveis sender vi deg bilder og holder deg oppdatert på hvordan skinken utvikler seg. Her vil den ha perfekt temperatur og behandling. Etter at den er ferdig modnet så deler vi den opp for deg i pakninger og størrelser som du ønsker. Dette gjør vi i løpet av 6 mnd så her behøver du ikke å hente alt på en gang. Ved å kjøpe  en hel skinke vil prisen pr kilo være vesentlig lavere. Skinken er ca 15 kg når vi salter den, 9 kg ferdig modnet og 6-7 kg ferdig slicet.

Frilandsgris fra Røysland Gaard

Kun 150 nummererte

Griser hos Røysland Gaard har store, flotte områder som de er ute det meste av året og koser seg. Det merker man tydelig på hvordan de utvikler seg i smak og lukt. For Røysland er riktig og god dyrevelferd en av de aller viktigste brikkene til gode produkter. Derfor kaller vi det også frilandsgriser.

Kr 5.000,-

Økologisk gris fra Heinrich Jung

Kun 50 nummererte

Frilandsgriser lever ute i sine naturlig omgivelser. De bestemmer selv hvor lenge de ønsker å dulte etter moren, hvilke andre griser de skal leke med, og når de skal spise. Den naturlige og stressfrie aktiviteten, sammen med det økologisk fôret de spiser, gir kjøttet en god smak og frisk lukt. De sover i hytter som er lune og fylt med halm og har et fritt og behagelig liv året rundt. Grisene skal kun spise ren, økologisk mat, og de skal kun få medisiner når de blir syke og vetrinæren mener de må behandles.

Kr. 6.000,-