Vi søker en kjøttskjærer og en kokk med på laget

11. mars, 2022

Med økningen og ikke minst mange spennende planer både på kjøttutvikling og matopplevelser har Nyyyt behov for to personer i 100% stilling med på laget. Hos oss får du følge prosessen fra bonden til restauranten, hotellet, butikken og ut til den matinteresserte. Og kjenner du noen som passer perfekt til denne jobben og deler til/tagger vedkommende så premierer vi deg med et gavekort* på kr 3000,- i vår butikk. Les mer lenger ned.

Søknadsfrist 27. mars.

Vi søker en kjøttskjærer

Nyyyt har behov for en kjøttskjærer med kjennskap til alle dyreslag. Har du i tillegg flere fagbrev er dette bare positivt, da vi alltid har behov for en fleksibel person som kan bidra i produksjonen på ulike poster etter behov. Hos oss blir det skjæring av Wagyu, andre marmorerte storfe, frilandsgris, tradisjonelle griser og lam. Nyyyt jobber for at vi skal utnytte dyret best mulig, så hos oss er det ikke noe akkord, men fokus på å tilpasse hvert enkelt dyr ut fra kvalitet. I denne jobben er det viktigst at du er opptatt av kvalitet, ettersom jobben består i å jobbe hver dag for å tilby de kjøttinteresserte kjøperne noe ekstra.

Vi søker en kokk

Vi trenger en kokk som også er kjøttnerd. Vi trenger en person med lidenskap for å tilberede og fronte kjøttet vårt i butikken på gården, til arrangement og spesial-kjøttkvelder i butikken. Noen ganger pr måned lager vi om butikken vår til kjøttrestaurant med både wagyu og annet godt kjøtt på menyen. Vi ønsker en fleksibel og lidenskapelig kjøttinteressert person som gjerne har kjennskap til sjokolade. Håpet er å få med noen som også har interesse for foto, sosiale medier m.m. Veldig viktig med et glimt i øye og sprudlende personlighet.

Kontakt oss

ER DU INTERESSERT OG TROR DU KAN VÆRE DEN RETTE, ring oss eller kom innom oss på Røysland Gaard for å få en gjennomgang på alt vi holder på med. Ring Georg-Fredrik på mob 90955855 hvis du lurer på noe. Søknad sendes til georg.fredrik@nyyyt.no.

*Kjenner du noen som passer? Tagg og vinn gavekort hos oss

Kanskje du vet om noen som er perfekt til jobben. Tagg vedkommende og del. Er du først til å tagge personen som blir ansatt så vinner du gavekort på kr 3000,- i vår kjøttbutikk. Ett gavekort pr stilling.

Tradisjonell ribbe

1. Gni ribba inn med salt og pepper. Sett så ribba i kjøleskapet i 1-2 døgn. 2. Lag en

Årets pinnasteik i butikk

Årets første pinnasteik er endelig i butikken og den smaker helt nyyytelig Ikke trenger man å vente helt til

Årets lokalmatprodusent 2021

For en ære! Vi har vunnet Matarena/Bergen Matfestival pris for Årets lokalmatprodusent 2021 Tusen hjertelig takk til alle våre

Tittel

Gå til toppen