Pinnasteik for 2023 kan nå bestilles

13. oktober, 2023

Pinnasteik 2023 er under produksjon og kan bestilles i vår nettbutikk

Årets pinnasteikproduksjon er godt i gang, og vi skal i år produsere hele 17 tonn.
I pinnasteika fra oss får du mye kjøtt og mindre ben, fordi vi bruker hele dyret. Dette velger vi å gjøre da det er bærekraftig, noe vi har et stort fokus på.

Ønsker du å kjøpe julemat allerede nå så får du kjøpt det i vår kjøttbutikk på Røysland

Tradisjonell ribbe

1. Gni ribba inn med salt og pepper. Sett så ribba i kjøleskapet i 1-2 døgn. 2. Lag en

Årets pinnasteik i butikk

Årets første pinnasteik er endelig i butikken og den smaker helt nyyytelig Ikke trenger man å vente helt til

Årets lokalmatprodusent 2021

For en ære! Vi har vunnet Matarena/Bergen Matfestival pris for Årets lokalmatprodusent 2021 Tusen hjertelig takk til alle våre

Tittel

Gå til toppen